Φορμάροντας Co. εξοπλισμού πολτού Nanya Guangzhou, ΕΠΕ.

Το ποιοτικό προϊόν είναι το πάθος μας Το Service&Innnovation είναι η αποστολή μας.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
η έκθεσή μας
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Youtube
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

Certifications
καλής ποιότητας Φορμάροντας μηχανή πολτού χαρτιού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φορμάροντας μηχανή πολτού χαρτιού για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Η μηχανή λειτουργεί τέλεια και η υπηρεσία μεταπώλησης είναι άριστη. Ελπίζω ειλικρινά ότι μπορούμε να κρατήσουμε μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με Nanya.

—— Mohammed

Εμπιστεύομαι την ποιότητα και την εγγύησή σας και θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε το contrbution στην ανθρώπινη προστασία του περιβάλλοντος από κοινού.

—— Alfred

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

1 2 3
Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.
Μας workshop Μας workshop η αίθουσα εκθέσεώς μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : Nanya
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~350
Ετήσιες πωλήσεις : 10Million-50Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1994
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Είμαστε υψηλής τεχνολογίας επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμών πολτού φορμάροντας και προσφέρουμε τις μηχανές παγκοσμίως. Καθιερωμένοι το 1994, με τη προηγμένη τεχνολογία, την άριστη ποιότητα, που ικανοποιούν την υπηρεσία μεταπωλήσεων και την ανταγωνιστική τιμή, έχουμε κερδίσει όλο και περισσότερους πελάτες και αποκτημένες υψηλές φήμες από τους. Τώρα Nanya έχει έγινε ένας από τους κύριους προμηθευτές στη φορμάροντας βιομηχανία πολτού στο σπίτι και στο εξωτερικό την αγορά.

 

Αυτή η επιχείρηση έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη και την κατασκευή των φορμάροντας μηχανημάτων πολτού, του κύβου φορμών πολτού, της σχεδίασης και φορμαρισμένων των πολτός συσκευάζοντας προϊόντων για περισσότερο από 20 έτη. Ιδρύσαμε επίσης το ειδικό ερευνητικό κέντρο και συνεργαστήκαμε με τα πανεπιστήμια επιστήμης και τεχνολογίας και τα όργανα επιστημονικής έρευνας, κατά συνέπεια η προηγμένη τεχνολογία σχηματοποίησης πολτού και η πλούσια εμπειρία επιτεύχθηκαν. Μέχρι τώρα, κατέχουμε περισσότερα από δέκα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τους φορμαρισμένους πολτός εξοπλισμούς.

 

Η επιχείρησή μας έχει λάβει το πιστοποιητικό και το ce-haraktirjsmo' ISO9001. Εκτός αυτού, Nanya είναι η επιχείρηση αντιπροέδρου της φορμάροντας ένωσης πολτού της Κίνας. Εντούτοις, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ για να πηγαίνουμε προς τα εμπρός. Σαν κύρια επιχείρηση για τους φορμάροντας εξοπλισμούς πολτού στην Κίνα, ελέγχουμε πέρα από την ποιότητα των προϊόντων αυστηρά.  Τα προϊόντα μας έχουν περάσει την επιθεώρηση από την ποιότητα της Κίνας και το τεχνικό γραφείο επίβλεψης. Τώρα παράγουμε περισσότερα από 100 είδη φορμάροντας μηχανημάτων πολτού που εξάγονται σε πάνω από 50 χώρες.   

 

Μια επαγγελματική ομάδα με την ισχυρή συνοχή είναι ένας κύριος λόγος γιατί Nanya επέτυχε την επιτυχία. Οι υπάλληλοι σε αυτήν την ομάδα είναι ανώτεροι μηχανικοί και technicists που είχαν τη μεγάλη συμβολή στο μηχανικές σχέδιο και την κατασκευή, την ηλέκτριση και την αυτοματοποίηση, ενέργεια θερμότητας, κατασκευή χάρτου, εφαρμοσμένη μηχανική διαδικασίας, σχέδιο φορμών. Για να λύσουν τις πιθανά ανησυχίες και το πρόβλημα του πελάτη, οι μηχανικοί μας είναι διαθέσιμοι στο εργοστάσιο του πελάτη για την εγκατάσταση, τη διόρθωση και την κατάρτιση. Ο μηχανικός θα παράσχει τη λειτουργική προσέγγιση, τεχνολογική διαδικασία παραγωγής, μέθοδος συντήρησης.

 

Τώρα, η επιχείρησή μας είναι κύρια τριών εργοστασίων που φορμάροντας μηχανήματα πολτού κατασκευής, φορμάροντας φόρμες πολτού και φορμάροντας προϊόντα πολτού αντίστοιχα. Τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι όπως κατωτέρω:

 

1.Various φορμάροντας γραμμές παραγωγής πολτού: όπως η μηχανή δίσκων αυγών, μηχανή κιβωτίων αυγών, γραμμή παραγωγής δίσκων φρούτων, μηχανή επιτραπέζιου σκεύους πολτού χαρτιού, πολτός που φορμάρει τα βιομηχανικά μηχανήματα συσκευασίας, φορμάροντας εξοπλισμός παλετών πολτού.

 

2. Διάφορα φορμάροντας προϊόντα πολτού: όπως ο δίσκος αυγών, κιβώτιο αυγών, δίσκος φρούτων, φορμαρισμένο πολτός επιτραπέζιο σκεύος, προϊόντα ιατρικής φροντίδας, βιομηχανικές συσκευασίες, κάτοχος φλυτζανιών, που φυτεύει το δοχείο, ένθετο παπουτσιών.

 

3.Various φόρμα/σχεδίαση για τα ανωτέρω προϊόντα.

 

Τι κάναμε και τι κάνουμε είναι να προσφέρουν τα καλύτερα φορμάροντας μηχανήματα και τα προϊόντα πολτού, για να συμβάλει στην ανάπτυξη της προστασίας του περιβάλλοντος. Ειλικρινά ελπίζουμε ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας. Θα κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να θεραπεύσουμε τον κόσμο και να τον βελτιώσουμε μαζί με τους φίλους σε όλο τον κόσμο.

 

 

Nanya συνοπτικό Introduction.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μεταφορτώστε το συνοπτικό αρχείο εισαγωγής μας.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jerry Jiang

Τηλ.:: 86-020-86022330

Φαξ: 86-020-86022606

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)